Infographic

Dit artikel hoort bij: 3W Jaarverslag 01

Het jaar in cijfers

infographic jpg

3W | WereldWijdWerken

3W | WereldWijdWerken is hét rijksbrede expertisecentrum op het gebied van de ondersteuning van de Internationale functie van het Rijk. 3W onderscheidt zich vooral door de brede scope van dienstverlening voor alle ministeries. We zijn er. Voor onze collega’s in het buitenland en op het departement.

Algemeen/Over 3W

Totale uitgaven waar 3W budgethouder van is: 91,1 miljoen EUR. (Daarvan zijn de 2 grootste posten: vergoedingen buitenland en de overige kosten lokaal personeel (NIET salaris) 3W stelde zelf 4.096 facturen betaalbaar. | Vanwege Corona werkten we hoofdzakelijk vanuit huis. Het ziekteverzuim lag dit jaar laag, op 3,7%.

Top 5 SSP's

Top 5 SSP's: Uitzendingen Post (4543) | Informatie Management (2041) | Salarisadministratie LM (1936) | Uitzendingen Caribisch (1894) |Internationale reizen (1784)

Uitzending

Door Corona werden wereldwijd posten afgeschaald en uitzendingen tijdelijk afgebroken. Dit betekende voor 3W veel vertrekmeldingen, het aanpassen van vergoedingsregelingen en het beantwoorden van vele complexe vragen van uitgezonden medewerkers.

337 Caribische uitzendingen

De 337 uitzendingen naar het Caribisch deel van het Koninkrijk bestaan uit:222 VUBZK (Voorzieningenstelsel Uitzendingen Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) | 64 VBRA (Voorzieningenstelsel Buitenlandtoeslagen Rechterlijke Ambtenaren) | 51 KU (Korte Uitzendingen)

Travelpoint

Bijna 12.000 reizen werden in 2020 geboekt - 70% minder dan in 2019. We vlogen dit jaar 58 miljoen km, en compenseerden 9,4 ton CO2 (2019: 186 miljoen km resp. 40,7 ton CO2).

Op de Post

De jaarlijks loononderzoeken voor Lokale Medewerkers werden dit jaar sneller dan ooit afgerond.